FOTO: Valbuena obešen na Velodromu!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2015, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Valbuena "obešen" na Velodromu!

Navijači Marselja besni na nekadašnjeg mezimca

Navijači Olimpika iz Marselja nikada neće oprostiti Matjeu Valbueni što je tužio taj klub za blizu 600.000 evra koje mu duguje! To je jasno posle večerašnje slike sa Velodroma. Naime, najvatreniji fanovi nekadašnjeg prvaka Evrope obesili su lutku koja predstavlja Valbuenu i razvili transparent na kome je pisalo: "Pravi Marseljci igraju za Olimpik, ti si samo obična izdajica".

Matje Valbuena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrao je od 2006. do 2014. za Marselj, a onda je prešao u moskovski Dinamo. Posle kratke epizode u Rusiji vratio se domovinu, ali u Olimpik iz Liona.

Marselj se večeras u derbiju sastaje baš sa Lionom...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Valbuena obešen na 'Velodromu'! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2015

Navijači Olimpika iz Marseja koreografijom pred derbi sa Lionom jasno stavili do znanja šta misle o tome što je njihov nekadašnji ljubimac sada član jednog od najvećih rivala...Slika u prilogu govori više od hiljadu reči....Marseille hang a dummy of Mathieu Valbuena and give him the traitor treatment...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.