Ercegova partija života nije zaustavila Armiju: Galata u Moskvi ispustila kartu za četvrtfinale, ali pustila CSKA da pobedi minimalcem!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Apr.2014, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ercegova partija života nije zaustavila Armiju: Galata u Moskvi ispustila kartu za četvrtfinale, ali pustila CSKA da pobedi minimalcem!

Fenomenalno veče Zorana Ercega nije dobilo adekvatnu nagradu. Srpski internacionalac je ubacio rekordnih 35 poena u Moskvi, ali je njegov Galatasaraj doživeo poraz nakon produžetka – 86:85 (20:24, 18:14, 13:14, 16:15, 19:18). Galatasaraj je tako propusti priliku da praktično kupi kartu za četvrtfinale već u ovom meču. Gosti su i u finišu...

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ercegova partija karijere nije sprečila poraz Galate u Moskvi!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Apr.2014

Srpski reprezentativac je timu čije je boje branio prošle sezone ubacio neverovatnih 35 poena, od čega je pogodio čak sedam trojki, ali na njegovu žalost njegova ekipa je poražena posle produžetka

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.