EL: CSKA nadigrao Albu

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2013, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: CSKA nadigrao Albu

Košarkaši CSKA iz Moskve su danas na svom parketu pobedili Albu iz Berlina sa 80:65 u utakmici devetog kola Grupe E Top 16 faze Evrolige.

Krstić najefikasniji pošto je ubacio 20 poena

 

Moskovljani su se ovom pobedom znatno približili plasmanu u drugu fazu takmičenja, pošto su sada trećeplasirani u grupi, sa šest pobeda i tri poraza.

 

Domaću ekipu do >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pobede je predvodio kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić sa 20 poena, dok su Vladimir Micov i Soni Vims ubacili po 10.

 

Miloš Teodosić dodao je devet poena pobedi svog tima, a Zoran Erceg nije ulazio u igru. U ekipi Albe najefikasniji je bio Dašon Vud sa 11 poena, a Nihad Đedović, Zak Morli i Dion Tompson su postigli po 10.

 

Kasnije večeras, u preostale dve utakmice Grupe E, Unikaha će dočekati Žalgiris, a Panatinaikos Anadolu Efes.

 

Juče je odigrana prva utakmica Grupe E Evrolige u kojoj je Real Madrid pobedio Bamberg sa 76:73.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

EL: CSKA nadigrao Albu, PAO pobedio Efes

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2013, 00:43

Košarkaši CSKA iz Moskve su danas na svom parketu pobedili Albu iz Berlina sa 80:65 u utakmici devetog kola Grupe E Top 16 faze Evrolige...Krstić najefikasniji pošto je ubacio 20 poena.. .. ..Moskovljani su se ovom pobedom znatno približili plasmanu u drugu fazu takmičenja, pošto su sada trećeplasirani...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.