Džipom sleteo sa litice

Izvor: RTS, 09.Jan.2014, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džipom sleteo sa litice

Vozač džipa preminuo je od povreda koje je zadobio kada je sleteo sa magistralnog puta Budva-Kotor, niz liticu visoku preko 60 metara na plažu Jaz.

Ruski državljanin A.Š. (47) iz Moskve preminuo je danas od povreda koje je zadobio kada je automobilom sleteo sa magistralnog puta Budva-Kotor, niz liticu visoku preko 60 metara na plažu Jaz.

Podgorički mediji prvo su objavili da je državljanin Rusije preživeo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << udes, da bi naknadno bilo saopšteno da je, ipak, preminuo na putu ka kotorskoj bolnici.

Nezgoda se desila u mestu Žuta greda kada je Moskovljanin, iz za sada neutvrđenih razloga, džipom "micubiši pajero" probio zaštitnu ogradu i sleteo niz liticu visoku preko 60 metara na plažu Jaz.

Ruski državljanin je, kako se pretpostavlja, uspeo da iskoči iz vozila, a u udesu je zadobio više povreda, od kojih je preminuo na putu ka bolnici u Kotoru.

Prema rečima očevidaca, vozač je pre pada munjevito pretekao jedno vozilo te nastavio da se velikom brzinom kreće dalje, nakon čega je probio zaštitnu ogradu i sleteo niz liticu.
Pogledaj vesti o: Mitsubishi

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Rus koji je automobilom pao sa litice na plažu Jaz

Izvor: Blic, 09.Jan.2014

Ruski državljanin Aleksandar Ševeljev (47) iz Moskve, preminuo je od povreda koje je zadobio kada je automobilom sleteo sa magistralnog puta Budva-Kotor, niz liticu visoku preko 60 metara na plažu Jaz. Olupina automobila posle nesreće..Podgorički mediji prvo su objavili da je državljanin Rusije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.