Dugalić opet na čelu UBS

Izvor: Capital.ba, 21.Nov.2014, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugalić opet na čelu UBS

BEOGRAD, Dosadašnji generalni sekretar Udruženja banaka Srbije Veroljub Dugalić ponovo je izabran na tu dužnost, u mandatu od četiri godine, objavilo je to udruženje. Dugalić je generalni sekretar UBS od 2003. godine, a profesor je na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu i zamjenik predsjednika Međunarodnog bankarskog savjeta sa sjedištem u Moskvi. Izabran je i novi Upravni odbor UBS na čijem je čelu predsjednik Upravnog odbora Sosijete ženeral banke Goran Pitić. Beta
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Dugaliću još jedan mandat u UBS

Izvor: Šumadija Press, 22.Nov.2014, 13:27

Dosadašnji generalni sekretar Udruženja banaka Srbije Veroljub Dugalić ponovo je izabran na tu dužnost, u mandatu od četiri godine, objavilo je to udruženje.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.