Drogba i Teri igraju u Moskvi

Izvor: Blic, 14.Maj.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogba i Teri igraju u Moskvi

Fudbaler Čelsija Didije Drogba je rekao da će on i njegov saigrač Džon Teri biti spremni za finale Lige šampiona protiv Mančester Junajteda koje se igra 21. maja u Moskvi. Na utakmici sa Boltonom, Drogba je povredio koleno, a Teri lakat. Napadač Obale Slonovače je izjavio da njegova povreda nije ozbiljna.

- Prilao sam sa Terijem. On će igrati u Moskvi. Niko ne želi da propusti veliki meč - rekao je Drogba >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i potvrdio da je povredio koleno koje je operisao u decembru. - Stavio sam odmah led na koleno. Treniraću ove nedelje.

As „plavaca" je potvrdio da je finale u Moskvi toliko važno da se u svlačionici londonske ekipe naziva mečom njihovih karijera. Čelsi je prethodnog vikenda izgubio trku za titulu prvaka Premijer lige sa Mančester Junajtedom.

- Ovaj meč Lige šampiona je drugačiji. Igraće se 90 ili 120 minuta, kao finale FA kupa prošle godine. Znamo da možemo da pobedimo Mančester, dokazali smo to pre dve nedelje, ali zaslužili su titulu i nagrađeni su za stalnost. Pravili smo previše grešaka - rekao je Drogba.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.