Dragocena iskustva Moskve

Izvor: Akter, 02.Jun.2015, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragocena iskustva Moskve

Gradski menadžer Goran Vesić, koji se nalazi u delegaciji Beograda koja je u trodnevnoj poseti Moskvi, izjavio je danas da će Beograd veoma brzo da konkretizuje saradnju sa Moskvom kada je u pitanju upravljanje saobraćajem

Za nas su iskustva Moskve veoma dragocena jer je taj grad,n iako veći od Beograda, imao do pre nekoliko godina skoro identične probleme kada je u pitanju nered u saobraćaju sa kojima se >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Beograd suočava, rekao je Vesić.

On je objasnio da dobro upravljanje saobraćajem podrazumeva semafore koji rade u adaptibilnom sistemu, što znači da se režim rada prilagođava gustini saobraćaja, i kontrola na najvažnijim saobraćajnicama, što podrazumeva mogućnost intervencije u režimu saobraćaja ukoliko su gužve velike.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.