Dijara plaća 10.000.000 evra Lokomotivi iz Moskve

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijara plaća 10.000.000 evra Lokomotivi iz Moskve

Francuski reprezentativac izgubio sudski spor sa ruskim klubom, a platiće i sudske troškove

Lasana Dijara mora da plati čak 10.000.000 evra bivšem klubu Lokomotivi iz Moskve zbog kršenja odredbi ugovora koji je imao sa Železničarima.

Iskusni 31-godišnji defanzivni vezista stigao je u Rusiju u avgustu 2013. godine, ali je samo godinu dana kasnije zapao u nemilost trenera Leonida Kučuka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa kojim se posvađao. Francuz je odbio da trenira, zbog čega je dobio otkaz, a posle toga skoro godinu dana nije mogao da promeni klub.

Prošlog jula stigao je u Olimpik iz Marselja, ali je danas zvanično dobio odluku Suda za arbitražu u sportu po kojoj ne samo što mora da plati 10.000.000 evra ruskom klubu već mora da nadoknadi i sudske troškove u visini od 110.000 evra.

„Želim da se zahvalim svima koji su me podržali u proteklom periodu. Ovo ne bih poželeo nijednom fudbaleru. Preuzimam odgovornost za ono što sam uradio u prošlosti. To je za mene zatvoreno poglavlje, sada sam samo fokusiran na Francusku i nastupe na Evropskom prvenstvu koje se održava u mojoj domovini“, napisao je Dijara na Tviteru.

Nekada istaknuta zvezda Premijer lige imao je sjajnu sezonu u očajnom Marselju posle koje se ustalio u nacionalnom timu, a privukao je i pažnju mnogih bogatih klubova, koji će ga juriti tokom leta.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dijara plaća 10 MILIONA bivšem klubu

Izvor: Mondo, 28.Maj.2016

Sud je presudio - francuski vezista moraće da debelo plati svoj odlazak iz Moskve...Foto: Guliver/Getty images/Adam Pretty..Lasana Dijara ostao je dužan Lokomotivi i taj dug će morati da izmiri...Reprezentativac Francuske, sada vezista Olimpik Marseja, napustio je Moskvu 2014. godine, nakon sukoba...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.