Delfini  stigli u Rusiju

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jun.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delfini " stigli u Rusiju

Srpski vaterpolisti su u poslepodnevnim časovima stigli u Ruzu mesto u kojem u utorak počinje završni turnir Svetske lige. Mesto je udaljeno oko 80 km od Moskve.

Na predlog stručnog štaba igrači su proveli, po lepom vremenu nekoliko divnih sati u glavnom gradu Rusije. Obišli su Crveni Trg i ostale okolne znamenitosti da bi se posle podne uputili u Ruzu.

Reč je o malom mestu, a hotel "Les Resort" podseća >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na hotel u kojem su pre tri godine bili igrači na FINA kupu u Alma Ati, Kompleks kuća čine Les Resort, zelenilo, tereni.

U ponedeljak će biti održani treninzi i tada ćemo videti ambijent u bazenu za koji kažu da ga treba videti.

Prvi meč naša selekcija će odigrati u utorak, 20. juna, protiv Kazahstana. Dan kasnije “delfine” očekuje duel sa Italijom, a u četvrtak će odmeriti snage sa Amerikancima. U grupi B pored domaćina Rusije nalaze se još Australija, Hrvatska i Japan.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.