Dan uživo o odnosima Srbije i Rusije

Izvor: N1 televizija, 27.Mar.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan uživo o odnosima Srbije i Rusije

Premijer Aleksandar Vučić boravi u Moskvi, a šta tačno tamo dogovara i šta od naoružanja Srbija sve nabavlja u Danu uživo govori vojni analitičar Aleksandar Radić, a iz Moskve se javlja i nekadašnji dopisnika RIA Novosti i ruski ministar informisanja Sergej Grizunov.

U Danu uživo razgovaramo sa Aleksandrom Kaltečevskim, šefom Misije OEBS-a koja će >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nadgledati predsedničke izbore u Srbiji. Zašto OEBS više ne nadgleda izbora na način kao do sada, zašto angažuje samo nekoliko eksperata, a ne i posmatračke timove. Emitujemo razgvoror sa Kaltečevskim koji snima Jovana Štetin.

Gost u rubrici ekonomija je urednik protala Kamatica Dušan Uzelac. Šta znači produženje roka otplate kredita do 80. godine života? Da li krediti, pre svega stambeni, zaista imaju najniže moguću kamate i koliko su nam pristupačni?

U segmentu posvećenom WEB-u gostuje Nikola Stojić koji će govoriti o broju pregleda i interesovanju za teme N1, pre svega o objavljivanju ličnih podataka građana na javnom serveru.

Uživo smo na dodeli nagrada Jovan Ćirilov u okviru Beogradskog festivala igre. Sa događaja izveštava Jelena Sotirović.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.