Dalji pad ruske rublje

Izvor: Beta, 05.Nov.2014, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalji pad ruske rublje

MOSKVA, 5. novembra 2014. (Beta-AFP) - Ruska rublja je u sredu pala na istorijsko nizak nivo, a centralna banka je saopštila da će ograničiti intervencije kako bi sprečila dalji pad valute zbog ukrajinske krize.

Jedan evro ujutro je vredeo 55,36 rubalja, a dolar 44,98 rubalja.

Ruska valuta je od početka godine izgubila četvrtinu svoje vrednosti zbog ukrajinske krize i zapadnih sankcija koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << sve teže po rusku privredu, ali i zbog masovnog odliva kapitala.

Ruska centralna banka saopštila je da će dnevno intervenisati sa 350 miliona dolara i odustati od neograničene prodaje deviza. Ona najavljuje da će ići i dalje u slučaju "pretnje po finansijsku stabilnost".

Banka je na primer samo prošlog četvrtka intervenisala sa oko 2,5 milijardi dolara.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Može li se zaustaviti pad rublje?

Izvor: B92, 05.Nov.2014

Ruska rublja je pala na istorijsko nizak nivo, a centralna banka je saopštila da će ograničiti intervencije kako bi sprečila pad valute zbog ukrajinske krize...Jedan evro jutros je vredeo 55,36 rubalja, a dolar 44,98 rubalja...Ruska valuta je od početka godine izgubila četvrtinu svoje vrednosti...

Nastavak na B92...

Rublja je pala istorijsko nizak nivo

Izvor: GdeInvestirati.com, 05.Nov.2014

MOSKVA - Ruska rublja je pala na istorijsko nizak nivo, a centralna banka je saopštila da će ograničiti intervencije kako bi sprečila pad valute zbog ukrajinske krize...Jedan evro jutros je vredeo 55,36 rubalja, a dolar 44,98 rubalja...Ruska valuta je od početka godine izgubila četvrtinu svoje...

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.