DRAMA NA NEBU! Susedi zbog dojave o bombi u letelici digli lovce

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2022, 01:54

DRAMA NA NEBU! Susedi zbog dojave o bombi u letelici digli lovce

Dojava o bombi na letu Moskva-Istanbul

Rumunski borbeni avioni pratili su danas putnički avion na putu od Moskve do Istanbula u vazdušnom prostoru te zemlje, pošto je primljena dojava o bombi u letelici, saopštila je pres služba rumunskog ministarstva odbrane.

- Vazduhoplovstvo Rumunskog ratnog vazduhoplovstva, u službi vazduhoplovne policije, izvršilo je danas novu misiju u nacionalnom vazdušnom prostoru presretanja i pratnje civilne letelice koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je letela ''Turkiš erlajnsom'' iz Moskve za Istanbul. Pre toga, dobijena je dojava od civilne kontrole letenja da je podmetnuta bomba u avionu - navodi se u poruci objavljenoj na Fejsbuk stranici rumunskog ministarstva odbrane, prenose strani mediji.

Ministarstvo je pojasnilo da su lovci poleteli u 17.58 i, nakon presretanja, pratili su civilnu letelicu u skladu sa važećim zakonom i procedurama do 19.24, kada je avion napustio vazdušni prostor Rumunije.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.