Izvor: RTS, 22.Mar.2022, 19:16

Još jedna lažna dojava o bombi na letu "Er Srbije" za Moskvu

Dojava da je podmetnuta bomba u avion "Er Srbije", koji je iz Beograda poleteo za Moskvu danas u 14.30, i ovog puta je bila lažna.
Avion "Erbas A-330" je sa aerodroma "Nikola Tesla" poleteo u 14.30 i oko 15.15 vraćen je u Beograd nakon dojave da je u njemu podmetnuta bomba.
Posle kontradiverzionog pregleda nadležnih službi utvrđeno je da je i ova dojava bila lažna, potvrđeno je RTS-u.
Tokom prethodnih desetak dana osam puta je prijavljeno da je u avionu "Er Srbije" koji leti za Moskvu podmetnuta bomba. Sve dojave bile su lažne. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedna dojava o BOMBI na letu "Er Srbije" za Moskvu

Izvor: Blic, 22.Mar.2022

Avion "Er Srbije", koji je iz Beograda poleteo za Moskvu danas u 14.30, vraćen je na aerodrom "Nikola Tesla" jer je stigla dojava da je u njemu podmetnuta bomba.

Nastavak na Blic...

Nova dojava o bombi u avionu za Moskvu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2022

BEOGRAD - Avion "Er Srbije", koji je poletio iz Beograda za Moskvu, vraćen je na aerodrom pošto je stigla dojava da je u njemu podmetnuta bomba.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.