DEVOJKA BEŽALA OD SILOVATELJA, ON JE PRONAŠAO PA IZBO NOŽEM: Pronađene još dve vezane žene (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 23:45

DEVOJKA BEŽALA OD SILOVATELJA, ON JE PRONAŠAO PA IZBO NOŽEM: Pronađene još dve vezane žene (VIDEO)

Ona je odmah prebačena u bolnicu u teškom je stanju ima nekoliko ubodnih rana i prelom karlice

Dvadesetogodišnja devojka iz Moskve primorana je da skoči sa zgrade kako bi pobegla od silovatelja koji ju je jurio, a zatim je izbo nožem. On je uhapšen, a navodno su u njegovom stanu, iz kog je i devojka iskočila, pronađene još dve vezane žene. 

Sigurnosne kamere usnimile su trenutak na kom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vidi kako osumnjičeni juri za devojkom, koju je potom izbo nožem. Ljudi koji su se u momentu nesreće našli na licu mesta počeli su da beže, a zatim su pozvali policiju koja je uhapsila 28- godišnjeg Tolibčona Aminova.

On se sumnjiči za silovanje, pokušaj ubistva i otmicu još dve žene starosti 22 i 37 godina koje su pronađene vezane u stanu iz kog je nesrećna devojka skočila.

- Ovde sam je ubo dva puta, a zatim sam pobegao - rekao je osumnjičeni istražiteljima kada su ga odveli na mesto zločina.

Istražitelji su rekli da je Aminov, koji se inače bavio preuređivanjem stanova, pretukao devojku, a zatim je i silovao. Ona je zatim bežeći od njega skočila sa četvrtog sprata.

On je, kada je shvatio da je ona pobegla, nameravajući da je ubije uzeo oštar predmet, sišao ispred zgrade, a zatim je izbo nožem nekoliko puta i pobegao, prenosi Mirror.

Devojka je odmah prebačena u bolnicu u teškom je stanju ima nekoliko ubodnih rana i prelom karlice.

Osumnjičenom državljaninu Tadžikistana određen je dvomesečni pritvor gde će ostati do završetka istrage.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.