Car Nikolaj II Romanov na kalendaru za 2016. godinu iz Moskve u Zrenjaninu

Izvor: Vostok.rs, 04.Sep.2015, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Car Nikolaj II Romanov na kalendaru za 2016. godinu iz Moskve u Zrenjaninu

04.09.2015. -

U gradu Zrenjaninu od nedavno mogu da se kupe kalendari sa portretom Ruskog cara Nikolaja II Romanova. Portret je naslikao umetnik Kustodiev 1915. Pored kalendara u prodaji su i predivne ruske šolje.

Kalendare, šolje i muzička izdanja Sretenjskog manastira možete nabaviti u crkvenoj prodavnici pri hramu Uspenja Presevete Bogorodice u Svetosavskoj ulici br. 2 , u novootvorenoj crkvenoj prodavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << pri hramu Arhangela Mihaila (u narodu poznate Ruske crkve) u ulici Miroslava Tirše br. 4, kao i u bolničkoj kapeli Sv. Nektarija Eginskog u ulici Dr Vase Savića br.5 (Opšta bolnica «Đorđe Joanović»)

Ovde se mogu kupiti i knjige «Nesveti a sveti» arhimandrita Tihona Ševkunova, «Nova čuda Prepodobnog Sergija Radonješkog», «Nije na prodaju» prot. Andreja Tkačova kao i knjižica «Hristos Vaskrse» .

Kontakt za nabavku kalendara u Srbiji: ruskicar2016@yandex.ru
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.