CSKA ne staje, Moskovljani bolji i od Bajerna

Izvor: B92, 17.Nov.2018, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CSKA ne staje, Moskovljani bolji i od Bajerna

Košarkaši CSKA iz Moskve nastavili su sa pobedama u Evroligi. U 7. kolu su bili bolji od Bajerna u Minhenu, 93:79.

Moskovljani tako imaju skor od 7:0, dok je ekipi Dejana Radonjića ovo bio četvrti poraz.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kori Hogins sa 18 poena, 13 je dodao Alek Peters, Serhio Rodriges poen manje, dok su po deset ubacili Vil Klajburn, Nikita Kurbanov i Otelo Hanter.

U redovima Bajerna najbolji su bili Derik Vilijams >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Nihad Đedović sa po 14 poena. U timu domaćina igrala su i trojica srposkih košarkaša, Vladimir Lučić je postigao 14, Stefan Jović devet, a Nemanja Dangubić tri poena.

CSKA u narednom kolu dočekuje Žalgiris, dok ekipa Dejana Radonjića na svom terenu igra protiv Olimpijakosa.

Košarkaši Gran Kanarije su na svom terenu slavili protiv Makabija sa 84:78. Bio je to drugi trijumf španske ekipe, dok Makabi ima samo jedan trijumf i šest poraza.

U pobedničkom timu najbolji je bio Kristofer Evans sa 17 poena, Baez je postigao poen manje, dok je kod gostiju Majkl Rol imao 15 poena.

Gran Kanarija u osmom kolu Evrolige gostuje Real Madridu, a Makabi će gostovati Efesu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.