CSKA lako do pobede, Marinković izveo NEMOGUĆE! Novi poraz Olimpijakosa... (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CSKA lako do pobede, Marinković izveo NEMOGUĆE! Novi poraz Olimpijakosa... (video)

Ekipa CSKA je uspela da savlada Valensiju na svom terenu, dok je i Zenit slavio protiv Olimpijakosa.

Ruski timovi odlični danas.

CSKA iz Moskve je slavio protiv ekipe Valensije 81:70, gosti su se držali prve dve četvrtine u Moskvi, a onda su pali i domaći su uspeli da slave bez nekih velikih poteškoća.

Ubedljivo najbolji na terenu je bio Johanes Vojtman koji je ubacio 19 poena, pratio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ga je Majk Džejms sa 14. Na drugoj strani najbolji je bio Van Rosom sa 16 poena. Vanja Marinković je bio dobar u prvom poluvremenu sa 7 poena, a isto toliko je imao i na samom kraju. Promašio je svih pet trojki.

Ipak, izveo je i potez utakmice.

Vanja Marinkovic düşerken bitiriyor! 🤷🏻‍♂️ pic.twitter.com/OJ43xsMq61

— EuroLeague Türkiye (@EuroIeagueTR) January 23, 2020

Jevgenij Voronov je bio nerešiva enigma za ekipu Olimpijakosa.

Nakon egala u prve dve četvrtine, Zenit je uspeo da napravi veliku razliku u trećoj deonici od +11, a i u četvrtoj su u dva navrata imali dvocifrenu prednost i nisu dali gostima da se vrate u potpunosti u meč.

Najbliže što su gosti stigli bilo je pred kraj na 86:83, ali je to bilo sve od njih.

Na kraju 91:87, Voronov 21 poen, Ajon 15, dok je na drugoj strani najbolji Spanulis sa 31 poenom. Printezis i Papanikolau po 20, Milutinov 9 poena i 5 skokova. Zanimljivo da je samo pet igrača Olimpijakosa danas bilo upisano u listu strelaca, svi ostali su bili na nuli.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CSKA rutinski, Valensija nije upisala još jednu rusku recku

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2020

Kako je meč odmicao, tako je CSKA sve više pritiskao obruč oko Valensije i na kraju stigao do rutinske pobede. Nije ekipa Dimitrisa Itudisa blistala, ni blizu toga, ali je odigrala baš koliko je trebalo da prekine Valensijin ruski niz pobeda. Armejci su strojevim korakom stigli do rezultata - 81:70....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.