Borislav Milošević ne zna da li se Marko i Mira vraćaju u Srbiju

Izvor: Blic, 18.Nov.2011, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borislav Milošević ne zna da li se Marko i Mira vraćaju u Srbiju

BEOGRAD - Brat Slobodana Miloševića, Borislav Milošević izjavio je danas da je u kontaktu sa Markom Miloševićem i Mirom Marković, ali da ne zna da li se oni vraćaju u Srbiju.

"Ne znam, zaista, pitajte njih", rekao je Borislav Milošević za B92, odgovarajući na pitanje da li nakon što je sud u Požarevcu Marka Miloševića oslobodio krivice postoji šansa da se neko od članova prodice Milošević vrati.

Brat Slobodana Miloševića koji živi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Moskvi, potvrdio je da je u kontaktu sa Mirjanom Marković i Markom Miloševićem, ali nije hteo da kaže gde se oni nalaze. "Jesam, naravno u kontaktu sam, ali to uopšte nema nikakve veze. Ne želim da odgovaram na bilo kakva pitanja, razumete li srpski jezik. Doviđenja i hvala", rekao je Borislav Milošević.

Sud u Požarevcu u četvrtak je, posle 11 godina duge sudskih procesa, po tužbi članova "Otpora" koji terete Miloševićevog sina Marka i njegovih pet telohranitelja da su ih batinali u centru grada, doneo oslobađajuću presudu zbog apsolutne

zastarelosti.

Povezane vesti: Odloženo suđenje Marku Miloševiću Korov u Bambi parku Presuda Marku Miloševiću odložena za 14. septembar Ponovo počelo suđenje Marku Miloševiću Danas počinje suđenje Marku Miloševiću

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.