Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2020, 12:13

Bomba iz Moskve, Šengelija stiže u CSKA!

Navodno je sve dogovoreno

Još jedno veliko pojačanje je na putu za CSKA iz Moskve.

Armejci su dogovorili transfer krilnog centra Tornikea Šengelije iz Baskonije. Popularni Toko će potpisati trogodišnji ugovor sa CSKA koji će za njegov dolazak platiti i obeštećenje. Gruzin je u Baskoniji imao ugovor do leta 2022. godine i otkupnu klauzulu od 1.500.000 evra, ali je CSKA posle pregovora uspeo da snizi cenu obeštećenje. Nije poznato koliko, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << osim da je cena manja od pomenute klauzule.

Dolazak Šengelije je nastavak niza velike rekonstrukcija moskovskog tima. CSKA nije produžio ugovore sa Ronom Bejkerom, Mišom Kulaginom i Kostom Kufosom, otpušten je Janis Strelnijeks, a Kajl Hajns je prešao u Olimpiju iz Milana. Još je neizvestan status Daruna Hilijarda za kojeg su zainteresovani brojni evroligaši poput Anadolu Efesa, Valensije, Zenita…

Istovremeno je CSKA radio na dovođenju atraktivnih pojačanja, pa je tako ugovore sa Armejcima potpisao srpski centar Nikola Milutinov kao kapitalno pojačanje. Dolaskom Šengelije, CSKA je kompletirao moćnu centarsku liniju, ali tu nije kraj. Spekuliše se da bi moskovski klub u narednim danima mogao da dovede i nekadašnju Fenerbahčeovu zvezdu Ekpea Judoa.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.