Moskva prihvata samo ono što odgovara Srbiji u rešavanju kosovskog pitanja

Izvor: B92, 10.Jun.2020, 16:25

"Moskva prihvata samo ono što odgovara Srbiji u rešavanju kosovskog pitanja"

Amabasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas uoči nastavka dijaloga Beograda i Prištine, da će Rusija uvek podržavati Srbiju.

Kao i da će za Moskvu biti prihvatljivo samo ono rešenje koje odgovara Beogradu.

"Naša zajednička bol i veoma težak problem jeste rešavanje kosovskog problema u kome smo zajedno. Rusija će uvek podržati Srbiju“, rekao je Bocan-Harčenko na svečanosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povodom obeležavanja Dana Rusije. On je izrazio zadovoljstvo što su Srbija i Rusija tokom pandemije virusa korona zajedno izdržale izazove i bile rame uz rame, kao i vekovima do sada.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMBASADOR RUSIJE U SRBIJI UOČI DIJALOGA PORUČIO: "Pitanje tzv. Kosova je naša zajednička bol!" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020

Bocan-Harčenko je izrazio zadovoljstvo što su Srbija i Rusija tokom pandemije korona virusa zajedno izdržale izazove i bile rame uz rame, kao i vekovima do sada...Amabasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas uoči nastavka dijaloga Beograda i Prištine, da će Rusija uvek podržavati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.