Izvor: RTS, 26.Jul.2021, 11:25

Beloruski avion sleteo u Moskvu nakon slanja hitnog signala

Putnički avion kompanije "Belavija", koji je bio na putu iz Minska za Antaliju, tokom leta poslao je hitan signal i sleteo u Moskvu.
"Avion je sleteo na moskovski aerodrom nakon slanja hitnog signala", rekao je izvor vazduhoplovstva, prenosi agencija Tas, a u toku je provera šta je bio razlog za slanje hitnog signala.

Kako se navodi, putnički avion boing-737 beloruskog avio-prevoznika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Belavija", na putu iz Minska za Antaliju, poslao je hitan signal tokom leta iznad Belgorodske oblasti.
Avion je zaobilazio Ukrajinu i nakon slanja SOS signala spustio se i okrenuo na severoistok, dok je prvo promenio kurs za Voronjež, a zatim za Moskvu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Beloruski avion vanredno sleteo u Moskvu, jedan od motora bio neispravan

Izvor: Radio 021, 26.Jul.2021

Avion beloruske avio-kompanije Belavia, koji je leteo iz Minska u Antaliju, promenio je rutu i sleteo u Moskvu, prenosi Sputnjik pozivajući se na servis Flajt radar.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.