Bašar Asad čuo signal iz Moskve

Izvor: Vostok.rs, 07.Feb.2012, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bašar Asad čuo signal iz Moskve

07.02.2012. -

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov je zadovoljan rezultatima pregovora sa rukovodstvom Sirije. „Postoje sve osnove da smatramo da je signal koji smo preneli da se treba aktivno kretati u svim pravcima prihvaćen", - rekao je Sergej Lavrov novinarima posle susreta sa predsednikom Bašarom Asadom.

Moskva, prema rečima ministra, polazi od toga da se mora nastaviti sa naporima na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << rešavanju sirijske krize. „Ruska strana namerava da se aktivno time bavi, pa i putem nastavka rada sa sirijskom stranom, sa susedima Sirije, sa Arapskom ligom", - rekao je Sergej Lavrov. On je takođe dodao da je njegovo putovanje bilo korisno.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.