Izvor: Blic, 19.Sep.2023, 05:46

BLIZAK SAVEZNIK POLAKO OKREĆE LEĐA RUSIJI Osećaju se IZDANO jer im Moskva ne pomaže, ali i strahuju od PREKORA Kremlja

Dolazak američkih vojnika u Jermeniju radi vežbi mirovnih snaga iznervirao je rusku vladu, koja je decenijama delovala kao jedini bezbednosni garant za bivšu sovjetsku republiku. Desetodnevna vežba “Orao partner”, koja je počela 11. septembra, uključuje 85 američkih i 175 jermenskih vojnika i ima za cilj da pripremi Jermene za učešće u međunarodnim mirovnim misijama.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VELIKI SAVEZNIK OKREĆE LEĐA RUSIJI: Moskva ih pustila niz vodu, osećaju se IZDANO, ali se i plaše Putinove osvete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023

Nalaze se u veoma teškoj poziciji..Dolazak američkih vojnika u Jermeniju radi vežbi mirovnih snaga iznervirao je rusku vladu, koja je decenijama delovala kao jedini bezbednosni garant za bivšu sovjetsku republiku. Desetodnevna vežba "Orao partner", koja je počela 11. septembra, uključuje 85 američkih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.