ANA ČEPMEN DOBILA LAVIĆA ZA KUĆNOG LJUBIMCA

Izvor: Kurir, 01.Jan.2011, 04:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA ČEPMEN DOBILA LAVIĆA ZA KUĆNOG LJUBIMCA

MOSKVA - Ruska špijunka Ana Čepmen otkrila je u prvom televizijskom intervjuu, emitovanom u četvrtak kasno uveče, svoje sklonosti: voli sportsko streljaštvo i želi da dobije lavića za kućnog ljubimca!

Riđokosa 28-godišnja Ruskinja postala je zvezda tabloida kad je otkriveno da je bila jedan od deset ruskih agenata krtica u SAD, a koji su letos deportovani u najvećoj razmeni špijuna od završetka hladnog rata. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Ana Čepmen je izjavila da smatra da joj je neuspeh u špijunskoj misiji otvorio druge, nove mogućnosti. Tako je postala reklamno lice jedne moskovske banke.

Ispričala je i da joj je san da ima mladunče lava, a želja joj je odmah ispunjena: jedan lavić je na povocu doveden u studio.

Još je navela da joj je Šon Koneri (Sean Connery) omiljeni Džejms Bond (James) i da se divi Andželini Džoli (Angelina Jolie).

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.