Razveo se Petar Strugar, ali tek kada je pristao na Ivanine uslove!

Izvor: Svet, 21.Nov.2015, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razveo se Petar Strugar, ali tek kada je pristao na Ivanine uslove!

Zvezda filma “Montevideo Petar Strugar razveo se od svoje supruge Ivane Nikolić.
Bivši supružnici stavili su tačku na jednogodišnji brak u kojem su dobili sina Zarija. Oni su se sporazumno razveli u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.
Kako kaže izvor, oni su se prijateljski rastali, ali tek na drugom suđenju.
“Prvi put nisu mogli da se usaglase oko alimentacije. Ivana je tražila da Petar plaća alimentaciju u visini od 15.000 dinara, a glumcu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << to bilo mnogo. On je sudiji objasnio da nije zaposlen i da nema odakle da daje novac”, tvrdi izvor blizak supružnicima.
On tvrdi da Ivana nije pristajala na kompromis, pa je Strugar na kraju prihvatio sve njene uslove.
“Petar je želeo da se cela priča oko razvoda što pre završi, pa je na kraju prisao na sve što je Ivana tražila. Želeo je da zbog sina ostanu u dobrim odnosima, jer mu je Zarije na prvom mestu. Starateljstvo je pripalo Ivani ali su se dogovorili da Petar može da vidi Zarija kad god bude poželeo”, tvrdi izvor.
Strugar je nedavno izjavio da je sa bivšom suprugom ostao u korektnim odnosima.
Pogledaj vesti o: Montevideo

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.