O filmu Montevideo, vidimo se!, glumac Andrija Kuzmanović

Izvor: JavneVesti.com, 04.Feb.2014, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O filmu 'Montevideo, vidimo se!', glumac Andrija Kuzmanović

O nastavku filma"Montevideo, Bog te video" čiji je naziv "Montevideo, vidimo se!" koji je premijerno prikazan nedavno, govori glumac Andrija Kuzmanović koji u filmu tumači lik golmana Jakše.

 "Montevideo, vidimo se" nastavak je filma "Montevideo, Bog te video" iz 2010. godine. 
Rađen je prema scenariju Dragana Bjelogrlića, Ranka Božića i Dimitrija Vojnova, zasnovanom na istoimenoj knjizi sportskog novinara Vladimira Stankovića. 
Filmska priča o učešću prve fudbalske reprezentacija Kraljevine Jugoslavije na Svjetskom prvenstvu u glavnom gradu Urugvaja Montevideu 1930. godine inspirisana je istinitim događajima.
Andrija Kuzmanović je glumac iz Beograda koji je nedavno završio Akademiju.Pored svojih redovnih uloga u pozorištu, pre nekoliko godina, dobio je poziv da igra u filmu Dragana Bjelogrlića koji je doživeo veliki uspeh.
1.Koliko dugo ste radili na filmu?
-Na filmu smo radili skoro 4 ipo godine,i kada smo 2009 krenuli u rad pošto smo znali koliko ima materijala da se uradi verovali smo da nikada nećemo završiti,ali konačno smo sve priveli kraju i sada uživamo, a i tada smo.

2.Koliko je teško igrati sa glumcima koji su iz inostranstva?

- Pa i nije teško.Oni su drugačiji, ali su isto naše kolege, tako da brzo nađemo zajedničke teme i interesovanja.
3. Kakav je Bjela kao reditelj?
- Zahtevan, nekada i previše, ali ja se ne žalim to mi je bio odličan trening za dalje poslove.
4.Kako se slažete međusobno?Kakva Vam je saradnja?
- Ah...o tome može da se napiše jedan esej.Čak i knjiga u dva nastavka.
5.Kakve su reakcije publike na drugi deo filma?
Na osnovu dosadašnjih komentara, vidim da je publika zadovoljna onim što je videla u bioskopu, na šta smo mi , pošto smo dugo i temeljno radili , jako ponosni.

Film "Montevideo, vidimo se!" možete pogledati u bioskopima "Vilin Grad" i "Kupina" u Nišu, svakog radnog dana!

Više informacija o terminima prikazivanja filma možete dobiti na sajtovima ova dva bioskopa ili na njihovim FACEBOOK stranicama.

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.