Nagrađeni novinari

Izvor: RTS, 28.Dec.2010, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrađeni novinari

Udruženje sportskih novinara Srbije dodelilo je nagrade za najveća dostignuća u toj oblasti u proteklih godinu dana. Novinar godine Miroslav Nešić iz Radio Beograda. Specijalno priznanje za knjigu "Montevideo, bog te video".

Novinar Prvog programa Radio Beograda Miroslav Nešić proglašen je za novinara godine u elektronskim medijima, dok je isto priznanje za pisane medije pripalo uredniku Sportskog žurnala Vojislavu Veličkoviću.

Priznanje "Kamera godine" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pripalo je fotoreporteru Sportskog žurnala Milanu Rašiću. "Dopisnik godine" je Tomislav Todorović, dopisnik Politike iz Niša, dok je nagrada za životno delo dodeljena dugogodišnjem novinaru i uredniku Narodnih novina iz Niša Dušanu Markoviću.

Priznanje "Izdavački poduhvat godine" pripalo je Čedomiru Šoskiću za ediciju "Olimpijski vekovnik" u izdanju Službenog glasnika.

Specijalno priznanje Udruženja sportskih novinara Srbije dobio je doajen srpskog novinarstva Vladimir Stanković za knjigu "Montevideo, bog te video".
Pogledaj vesti o: Montevideo Bog te video

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dupla kruna Žurnalu

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Dec.2010

Godina koja broji poslednje sate donela je mnogo uspeha srpskim sportistima na brojnim takmičenjima širom sveta. To je vreme kada se obično dodelju u nagrade za ostvareno u minulih 365 dana. Kada je sportsko novinarstvo u pitanju tu nije bilo nikakvih dilema. Dvojica članova najtiražnije sportske...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Sportski novinari delili godišnje nagrade

Izvor: Glas javnosti, 29.Dec.2010, 07:02

BEOGRAD - Udruženje sportskih novinara Srbije dodelilo je nagrade za najveća dostignuća u toj oblasti u proteklih godinu dana. Novinar Prvog programa Radio Beograda Miroslav Nešić proglašen je za novinara godine u elektronskim medijima, dok je isto priznanje za pisane medije pripalo uredniku Sportskog...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.