Montevideo, 31.000 gledalaca videlo

Izvor: B92, 28.Dec.2010, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montevideo, 31.000 gledalaca videlo

Film "Montevideo, Bog te video" je od premijere 20. decembra videlo 30.958 bioskopskih gledalaca u Srbiji.

"Premijerne projekcije filma u gradovima Srbije su organizovane u sportskim halama. Namera producenata je da u ovoj organizovanoj kampanji film vide i gledaoci u čijim gradovima već duže vreme nema bioskopskih sala", saopštila je producentska kuća "Intermedia Network”.

Priča >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o istorijskom uspehu reprezentacije Kraljevine Jugoslavije, koja je stigla do polufinala prvog Svetskog prvenstva u Urugvaju 1930. godine, posle premijere u beogradskom Sava centru, prikazana je u Nišu, Kragujevcu, Vranju, Pirotu, Paraćinu i Leskovcu.

Premijerom filma u ponedeljak je otvoren bioskop u domu vojske u Nišu, a večeras se otvara "Arena sinepleks" u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Montevideo Bog te video,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.