Izvor: Luftika.rs, 21.Dec.2018, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manjifiko vas poziva na Doček 2019. u Novom Sadu

Poznati regionalni umetnik koji pomera društvene granice, koji važi za kreatora nove dimenzije- lepše i prijatnije, koji razbija predrasude, koji svet čini radosnijim mestom za život- Robert Pešut, poznatiji kao Manjifiko pevaće sa Novosađanima u najluđoj noći na Trgu slobode.
Neverovatna kombinacija balkan- disko šlagera koje može da priredi samo Manjifiko proneće se Novim Sadom 31. decembra.
Hitovi iz filmova „ >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Montevideo, bog te video“ i Montevideo, vidimo se!”, serije „Senke nad Balkanom“ kao i sa njegovog poslednjeg albuma „Charlatan de Balkan“, pokrenuće posebnu atmosferu novogodišnje noći na glavnom gradskom trgu.
Spektakularan tehno Doček 2019. zavrteće univerzum!
U 2002. godini bio je tvorac hita „Only Love“, na otvaranju Evrovizije u Sloveniji, gde je na pan-evropsku scenu doveo tri transvestita.
U svojoj rodnoj Sloveniji, singlom „Magnifico Is a Faggot“ postao je ikona LGBT populacije.
Međutim, jedna druga saradnja, okenuta malo tradicionalnijem shvatanju, donela mu je najveći uspeh do sada.
Kompletan program, izvođači i satnica za doček u Novom Sadu
Pesmu za srpski blokbaster, „Montevideo, Bog te video“ komponovao je 2010. godine, a vrlo brzo pesma „Samo malo“ postala je hit broj jedan u našoj zemlji ali i regionu. „Pukni zoro“, savršen je primer jednog umetničkog dela koje prevazilazi samog umetnika.

Ovaj vanvremenski klasik je sastavni deo velikih nacionalnih dešavanja. Manjifiko je njime „pomerio“ srpski narod.
Zbog toga što je jedinstven, a opet toliko raznolik, Manjifiko se potpuno uklapa u koncept novosadskog Дočeka koji je multikulturalan, originalan i toliko hrabar.
Manjifiko vas poziva da 31. decembra zajedno okusimo čaroliju novogodišnje noći!
Novi Sad: Ponude za doček Nove godine 2019. u restoranima

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.