Magnifiko u Belekspocentru 15. aprila

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Feb.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magnifiko u Belekspocentru 15. aprila

BEOGRAD - Majstor koji je komponovao muziku za filmove “Montevideo, Bog te video!”, “Senke nad Balkanom” i evergrin “Pukni Zoro” se posle četiri godine vraća u Beograd.

 
Četiri godine posle prvog koncerta u Beogradu, koji je oduševio publiku, slovenački muzičar Robert Pešut Magnifiko (Manjifiko), sa gostima, ponovo će pružiti nezaboravan ugođaj beogradskoj publici 15. aprila u Belekspocentru.
 
Magnifiko važi za jedno od najintrigantnijih imena Slovenije i bivše Jugoslavije, kada je reč o regionalnoj muzičkoj sceni.
 
Poznat je po eklektičnom zvuku i prepoznatljivom humoru, a poigravanje sa raznovrsnim žarovima postalo je njegov zaštitni znak.
Svoju...
Pogledaj vesti o: Montevideo

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.