Druženje sa junacima filma Montevideo, bog te video!

Izvor: Blic, 30.Jan.2011, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druženje sa junacima filma "Montevideo, bog te video!"

Romantična filmska priča “Montevideo, bog te video” koja govori o formiranju domaće reprezentacije pred početak Prvog svetskog prvenstva u fudbalu 1930.godine, i dalje puni bioskopske dvorane sa prosečnom dnevnom posetom od oko 8.000 ljudi. Proslavljajući rekordnu gledanost, glavni glumci Miloš Biković, Petar Strugar, Danina Jeftić, Nina Janković i Predrag Vasić večeras su se družili sa publikom u bioskopu “Kolosej”.

Od uzbuđenja što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vide svog idola Miloša Bikovića, poznatijeg po liku legendarnog fudbalera Tirketa, devojčice su vrištale i utrkivale se koja će pre prići junaku filma i uzeti autogram.

Njegova koleginica Nina Janković koja u filmu tumači lik Valerije, ekscentrične slikarke iz visokih beogradskih krugova 30-tih godina prošlog veka, otkrila je da se scenario za nastavak filma uveliko piše i da publiku očekuju prijatna iznenađenja.

- Reći ću samo da je brod na kojem će fudbaleri u filmu putovati u najmanju ruku fantastičan i da je celo putovanje neverovatna priča. Vizuelni utisak je doveden do maksimuma - kaže Nina.

"Montevideo, bog te video”, u režiji Dragana Bjelogrlića, posle samo pet nedelja prikazivanja videlo je oko 250.000 ljudi.
Pogledaj vesti o: Montevideo Bog te video,   Danina Jeftić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.