Žao mi je što Divjak nije bio na premijeri mog filma

Izvor: RSplaneta.com, 06.Mar.2011, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Žao mi je što Divjak nije bio na premijeri mog filma''

Režiser filma ''Montevideo, Bog te video'' Dragan Bjelogrlić izjavio je da mu je žao što na premijeri njegovog ostvarenja u Mostaru nije prisustvovao penzionisani general Armije BiH Jovan Divjak, pošto je uhapšen u četvrtak u Beču zbog zločina u Dobrovoljačkoj ulici.
Pogledaj vesti o: Montevideo Bog te video,   Dragan Bjelogrlić

Nastavak na RSplaneta.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bjelogrlić: Žao mi je što Divjak nije bio na premijeri "Montevidea"

Izvor: Blic, 06.Mar.2011

Dragan Bjelogrlić je izjavio da mu je žao što na premijeri filma “Montevideo, Bog te video” u Mostaru nije video Jovana Divjaka, penzionisanog generala Armije BiH koji je uhapšen u četvrtak u Beču zbog zločina u Dobrovoljačkoj ulici...- Potpuno sam zbunjen, ne znam o čemu se radi. Pretpostavljam...

Nastavak na Blic...

Traže slobodu za generala

Izvor: Danas, 06.Mar.2011

Oko pet hiljada ljudi okupilo se u subotu u Sarajevu na protestu sa zahtevom da se oslobodi general Jovan Divjak, koji je uhapšen na osnovu optužnice iz Srbije zbog zločina nad pripadnicima JNA u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu 2. maja 1992.

Nastavak na Danas...

Bjelogrlić: Žao mi je što Divjak neće biti na premijeri

Izvor: Glas javnosti, 07.Mar.2011, 07:17

SARAJEVO - Dragan Bjelogrlić stigao je u Sarajevo na premijeru svog filma "Montevideo, Bog te video", koji će se od večeras prikazivati u Meeting Pointu...Film je 3. marta premijerno prikazan u mostarskom domu 'H.S. Kosača', a Mostarci su u velikom broju prisustvovali ovom događaju...U filmu se...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.