Bila je zvezda filma Montevideo, a onda je NESTALA! Danina je rodila dete u Australiji, a onda se razvela od 10 godina starijeg muža!

Izvor: Svet, 04.Mar.2020, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bila je zvezda filma Montevideo, a onda je NESTALA! Danina je rodila dete u Australiji, a onda se razvela od 10 godina starijeg muža!

Glumica Danina Jeftić je osvojila srca publike ulogom u filmu “Montevideo” kada je glumila zgodnu Rosu. Iako je ostavila traga na domaćoj javnoj sceni, rešila je da se povuče sa TV ekrana kako bi s posvetila porodici i sinu Maksimu kojeg je rodila u braku sa deset godina starijim producentom Aleksandrom Kukanjcem.
Danina i Aleksandar su se upoznali 2012. godine, a roditelji su postali 2013. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Međutim, došlo je do burnog razvoda 2016. godine, pa se potom glumica vratila iz Australije u porodičan dom u Beogradu kod njenih roditelja.
Mimu Karadžića PROGANJALA OVA zadrugarka! Pijana mu pravila SCENE po lokalu! Bogdana u 6. mesecu trudnoće, a Veljka ni na vidiku?! Evo sa kime Cecina snajka provodi vreme! Dejan Milićević -23 kg! “Smejao sam se kad me Vidić ‘prekrstio’ u ‘DEBELOG GEPARDA’”! – Nije me bilo na televiziji, ali nudili su mi uloge. Međutim, nijedna me nije dovoljno zaisteresovala. Kao da nisu bile pisane za mene, nisu mi bile zanimljive, jake – rekla je ona jednom prilikom, a stvari su se, očigledno, promenile, pa smo nedavno imali prilike da je vidimo u seriji “Igra sudbine“.
Evidentno je da se Danina nije mnogo promenila, te da je i dalje lepa kao iz vremena “Montevidea”.
Glumica Danina Jeftić u tajnosti je organizovala krštenje sina u crkvi na Vračaru.
Nakon razvoda Danina nije u prijateljskim odnosima sa bivšim mužem.
– Njih dvoje već nekoliko meseci nikako da pronađu zajednički jezik. Posle povratka iz Australije, Aca je na sve načine pokušavao da sa Daninom održi normalan odnos, ali to nikako nije uspevalo jer ona to nije želela. Najviše ga je iznerviralo to što mu je ona zabranila da viđa sina Maksima kojeg po zakonu nakon razvoda ima prava da viđa u dogovoru s njom.
– Aleksandar je stalno zove, kako bi se dogovorili oko termina kada će moći da vidi sina, ali mu bivša supruga ne daje nikakav odgovor – otkriva izvor “Blica” i dodaje da je Danina bez Aleksandra krstila sina:

– On nije bio pozvan na krštenje jer je Danina kao razvedena majka mogla da obavi krštenje i bez Maksimovog oca. U krugu najbližnih članova svoje porodice, ona je organizovala krštenje u jednoj crkvi na Vračaru. Aleksandar je tek kasnije preko zajednčkih prijatelja saznao da mu je sin kršten.
Povodom ove situacije oglasio se i producent.
– Ne želim da komentarišem bilo šta što se tiče mog privatnog život. Pre svega zbog toga što će moj sin jednoga dana kad poraste moći da čita sve to što je izlazilo po novinama. Probleme koje imamo moja bivša supruga i ja, rešavamo isključivo nas dvoje i ne želim od toga da pravim bilo kakve priče za javnost. Razumem vaš posao, ali nadam se da vi razumete mene.
Potom je i glumica dala sličan odgovor.
– Ne odgovaram na pitanja o privatnom životu – rekla je Danina za Blic
Podsećamo, Aleksandar i Danina su 2013. sklopili brak u Crkvi Svetog Marka nakon čega su dobili sina Maksima i devet meseci kasnije preselili su se u Australiju, gde su nastavili zajednički život.
Dve godine kasnije obavili su građansko venčanje u Sidneju, ali posle nekoliko meseci Danina je bez medijske pažnje spakovala kofere i sa sinom Maksimom se vratila u Beograd. Samo dvanaest meseci nakon građanskog venčanja Danina i Aleksandar su se i razveli. Danina je široj publici postala je poznata posle filma i serije “Montevideo Bog te video” u kojoj je igrala Rosu, zaljubljenu u Tirketa (Miloš Biković).
Aleksandar Kukanjac, producent i menadžer, postao je poznat javnosti kao dečko pevačice Aleksandre Radović. Njih dvoje su bili zajedno na samom početku njene pevačke karijere, ali je ona ubrzo našla novog Aleksandra – Zeremsnkog, koji je pre toga bio sa Jovanom Janković.
SvetATA IMAGES
The post Bila je zvezda filma Montevideo, a onda je NESTALA! Danina je rodila dete u Australiji, a onda se razvela od 10 godina starijeg muža! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.