Bila je LJUBAV Miloša Bikovića u filmu Montevideo a onda je NESTALA sa scene! Danas OVAKO izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2020, 17:55

Bila je LJUBAV Miloša Bikovića u filmu "Montevideo" a onda je NESTALA sa scene! Danas OVAKO izgleda

Želela je da se posveti porodici.

Lepe glumice Danine Jeftić svi se sećamo u ulozi zgodne Rose u filmu "Montevideo". Zablistala je u ovom ostvarenju, ali se ubrzo povukla sa TV ekrana, jer je želela da se posveti porodici i sinu Maksimu kojeg je rodila u braku sa deset godina starijim producentom Aleksandrom Kukanjcem.

Par se upoznao 2012. godine, a 2013. postali su roditelji. Ipak, 2016. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je usledio buran razvod, a Danina se iz Australije, gde je živela sa porodicom, vratila kod roditelja u Beograd.

- Nije me bilo na televiziji, ali nudili su mi uloge. Međutim, nijedna me nije dovoljno zainteresovala. Kao da nisu bile pisane za mene, nisu mi bile zanimljive, jake - rekla je ona jednom prilikom, a stvari su se, očigledno, promenile, pa smo pre nekoliko meseci imali prilike da je vidimo u seriji "Igra sudbine".

A post shared by Danina Jeftic (@danina12) on Nov 25, 2019 at 12:13am PST

Evidentno je da se Danina nije mnogo promenila, te da je i dalje lepa kao iz vremena "Montevidea".

Aleksandar i Danina su 2013. sklopili brak u Crkvi Svetog Marka nakon čega su dobili sina Maksima i devet meseci kasnije preselili su se u Australiju, gde su nastavili zajednički život.

A post shared by Danina Jeftic (@danina12) on Sep 5, 2019 at 5:42am PDT

Dve godine kasnije obavili su građansko venčanje u Sidneju, ali posle nekoliko meseci Danina je bez medijske pažnje spakovala kofere i sa sinom Maksimom se vratila u Beograd. Samo dvanaest meseci nakon građanskog venčanja Danina i Aleksandar su se i razveli.

"ĐOGANIJEVI SU ME OSTAVILI BEZ DINARA I GARDEROBE" Teška ispovest Natalije i Sanija - Ovo niko nije znao (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.