Andrija Kuzmanović u potpuno novoj ulozi

Izvor: Svet, 16.Feb.2015, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Kuzmanović u potpuno novoj ulozi

Andrija Kuzmanović, glumac koji se publici postao poznat po ulozi čuvenog golmana Milovana Jakšića u filmu “Montevideo, Bog te video”, pojavio se u novom spotu benda “Beso de loco”, i to u malo drugačijem izdanju od onog u kojem ga je publika upoznala na bioskopskom platnu.
Sa prilično promenjenim imidžom, Andrija je u spotu za pesmu “Treba mi” snimio niz prisnih scena sa Aminkom Sivac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koja glumi njegovu partnerku.
Za saradnju sa mladim glumcem, momci iz “Beso de loco” benda, kojima je ovo debitantski album, imali su samo reči hvale.
“Andrija je sjajno odradio svoju ulogu, i ovim putem želimo da mu se zahvalimo, bila je čast sarađivati sa njim”, poručila je “šestorka” iz benda, koja polako ali sigurno krči svoj put na domaćoj muzičkoj sceni.

 
Kako se Andrija snašao u novoj ulozi možete pogledati u videu ispod.


Izvor: Blic
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.