Aca Radojičić je super ćale, a posle ove izjave biće vam još gotivniji!

Izvor: Prva.rs, 20.Apr.2016, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Radojičić je super ćale, a posle ove izjave biće vam još gotivniji!

Otkako se proslavio ulogom u filmu “Montevideo, Bog te video!” Aleksandar Radojičić je brzo postao miljenik ženskog roda.
Aleksandar ne krije da uživa u svom poslu, ali priznaje da mu je uloga oca najdraža. 
- Tom ulogom sam veoma zadovoljan, osećam se fenomenalno kao otac, ali nije bitno da li sam ja zadovoljan, to će Aja proceniti. Ona je taj žiri i sud koji je meni bitan. Naravno da neće u svakom trenutku biti zadovoljna svim stvarima, jer i roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << nekada moraju da donesu neke nepopularne odluke, ali mislim da će njena buduća sreća i to u šta će izrasti biti pravi sud kakav sam ja otac”, rekao je Aleksandar u intervjuu za novi broj “Hello” magazina.
Aleksandar takođe priznaje da ne provodi vreme sa njom koliko bi želeo, te ne može da bude strog.
- Ne provodimo onoliko vremena zajedno koliko bih voleo, tako da u tom vremenu moram i da je razmazim i da je vaspitavam. Ali, mislim da uspevam da nađem meru. Smatram da me vidi kao autoritet, ali da je istovremeno svesna da je tatina ljubimica. Tu negde još nalazimo meru i uspevamo da komuniciramo na pravi način. Ako ovako nastavimo, neće biti problema.
Na pitanje čime ga mala Aja kupuje kada pomisli da odbije neku njenu molbu, glumac je odgovorio:
- Ukoliko je molba nešto za šta mislim da nije dobro za nju, ne može ničim da me kupi. Za sve ostalo me kupuje na keca. To je taj odnos tate i ćerke, i ona to vrlo dobro prepoznaje.

Izvor: Tračara

 
 
 
Pogledaj vesti o: Montevideo

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.