Montevideo: Tirke i Moša igraju za Kraljevo

Izvor: Blic, 18.Feb.2011, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Montevideo": Tirke i Moša igraju za Kraljevo

U ponedeljak, 21.2.2011, u 20:00 časova, u SC “Šumice” na Voždovcu, održati humanitarna utakmica u malom fudbalu između ekipe filma “Montevideo, Bog te video” i ekipe javnih ličnosti i prijatelja opštine Voždovac.

Meč zajednički organizuju Opština Voždovac, Uprava SC "Šumice” i firma "Intermedia Network” u čijoj je produkciji rađen film "Montevideo, Bog te video” koji obara sve rekorde gledanosti u poslednjih nekoliko godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i trenutno broji preko 400 000 gledaoca.

Meč je humanitarnog karaktera i sav prihod od prodaje ulaznica će ići za obnovu Osnovne škole "Petar Nikolić”, iz sela Mrsać, kod Kraljeva, koja je oštećena u prošlogodišnjem zemljotresu. Ulaznice po ceni od 200 dinara se mogu kupiti na portirnici SC "Šumice”.

Osnovna škola "Petar Nikolić” je otvorena još davne 1890. godine, u Mrsaću, u prepravljenoj zgradi opštinske sudnice. U prošlogodišnjem zemljotresu škola je veoma oštećena i učenici trenutno nastavu prate u prostorijama seoske Mesne zajednice.

Na humanitarnom meču u ponedeljak, u timu ekipe filma "Montevideo, Bog te video” igraju: Miloš Biković(u ulozi Aleksandra Tirnanića Tirketa), Petar Strugar(Moša Marjanović), Andrija Kuzmanović(Milovan Jakšić), Aleksandar Radojičic(Mikica Arsenijević Balerina), Viktor Savić(Milutin Ivković Milutinac), Uroš Jovčić(Đokica Vujadinović, Nosonja), Ivan Zekić(Ivica Bek), Igor Ilić(statista), Igor Baletić(golman, statista) i kao gost i veliko pojačanje, naš proslavljeni reprezentativac Zoran Bata Mirković.

Sa klupe će ih predvoditi treneri koji su sa njima proveli više od godinu dana i koji su najzaslužniji za njihov napredak u fudbalu - Dragan Drda Daković, Aleksandar Milenović i Aleksandar Popović.

U timu javnih ličnosti i prijatelja opštine Voždovac igraju: Dragan Vukanić (predsednik opštine Voždovac), Ivan Bakić(direktor SC "Šumice), braća Nenad i Predrag Peruničić (rukometaši), Marinko Rokvić (pevač), Dragiša Kovačević (direktor SOS kanala), Marko Nikolić (trener RAD-a), Vlada Sekulić (savetnik predsednika opštine Voždovac), Ratko Pavličević (trener OK "Crvena Zvezda”), Nebojša Ilić(bivši košarkaški reprezentativac), Spira Grujić (bivši fudbaler RAD-a).

Sa tribina će podršku pružati reditelj Dragan Bjelogrlić, pevačica Ivana Jordan, pevačica Mari Mari i druge poznate ličnosti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.