Tramp: Bilo bi nam mnogo bolje sa Gadafijem i Sadamom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2016, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Bilo bi nam mnogo bolje sa Gadafijem i Sadamom

Islamska država ne bi ojačala da su još uvek na vlasti lideri Libije i Iraka, Moamer Gadafi i Sadam Husein, izjavio je favorit za nominaciju Republikanske stranke na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp.

"Bilo bi nam mnogo bolje da je sada Gadafi na vlasti", rekao je sinoć Tramp tokom debate u kojoj su učestvovali i senatori Ted Kruz i Marko Rubio.

Tramp je istakao da je trebalo da svet ostavi Irak i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Libiju na miru.

Kazao je i da su Gadafi i Husein "zaista loši", jer je "njihovo odsustvo dovelo do uspona Islamske države", preneo je Politiko.

"Da smo imali Sadama Huseina i Gadafija, oni bi bar ubili teroriste, zar ne?", kazao je Tramp.

"Ne kažem da su oni dobri, jer su loši, stvarno loši. Ali ne znamo šta dobijamo. Pogledajte Libiju. Islamska država, dok ovo izgovaramo, preuzima njihovu naftu. To je totalni haos. Bilo bi nam mnogo bolje da su političari uzeli slobodan dan umesto što su krenuli u rat", naveo je Tramp.
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi,   Predsednički izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP: Bilo bi nam mnogo bolje da su Gadafi i Husein još na vlasti

Izvor: Kurir, 26.Feb.2016

Islamska država ne bi ojačala da su još uvek na vlasti lideri Libije i Iraka, Moamer Gadafi i Sadam Husein, izjavio je favorit za nominaciju Republikanske stranke na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp...The only time that Trump has made some sense. For sure Gadaffi was a true hero https://t.co/2Q4Cr3nYus.."Bilo...

Nastavak na Kurir...

Tramp: Bilo bi nam mnogo bolje sa Gadafijem i Huseinom

Izvor: RTS, 26.Feb.2016

Islamska država ne bi ojačala da su još uvek na vlasti lideri Libije i Iraka, Moamer Gadafi i Sadam Husein, izjavio je favorit za nominaciju Republikanske stranke na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp. . "Bilo bi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.