Pronađen porodični snimak Gadafijevih (VIDEO)

Izvor: TvojPortal.com, 08.Sep.2011, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen porodični snimak Gadafijevih (VIDEO)

Tvoj portal
Nekada je bio spokojan i vodio miran porodični život. Kućni video na kome je Moamer Gadafi okružen unučićima i članovima porodice snimljen je 2005. godine. Šator u kome se nalaze, najverovatnije je onaj u kome je nekadašnji lider Libije dočekivao najviše svetske zvaničnike.


Nedavno je pronađen kućni video porodice Gadafi. >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Video je snimljen 2005. godine i bitno se razlikuje od trenutnog stanja u kojoj se porodica Gadafi nalazi. Nekada je kao i svaki deda vreme provodio igrajući se sa unučićima, dok je danas Moamer Gadafi jedna od najtraženijih ličnosti na svetu.
{youtube}mEF5-v6kxlc{/youtube}
Izvor: www.smedia.rs

zanimljivostiGadafiporodični snimak
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi,   Gadafi

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.