Izvor: Njuz.net, 13.Mar.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlađan Dinkić obećao svakome ko glasa za vlast po 1000 besplatnih fiskalnih računa za igru “Uzmi račun i pobedi”

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 13. mart 2017, (Njuz) – Bivši ministar ekonomije Mlađan Dinkić obećao je svima koji na predstojećim predsedničkim izborima daju svoj glas kandidatu vladajuće koalicije po 1000 besplatnih fiskalnih računa za učešće u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”. Dinkić kaže kako je bitno motivisati birače da glasaju za kontinuitet i stabilnost zemlje.
– Zemlji je potrebna stabilnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << po svaku cenu, a nagradne igre su prema mom iskustvu najbolji način da se Srbi motivišu. Setimo se samo nagradne igre sa besplatnim akcijama i glavnim dobitkom od 1000 evra koja je odlučila jedne od pretodnih izbora, kaže Dinkić. – Ja lično sam sakupio 1000 fiskalnih računa i spreman sam da ih doniram ako će to značiti da će građani glasati za kontinuitet, zaključuje on.
Stručnjaci se slažu da ne postoji stvar o kojoj građani Srbije trenutno više brinu nego fiskalni računi.
– Fiskalni računi su trenutno stabilnija valuta od američkog dolara. Siguran sam da ne postoji osoba koja ne bi volela da dobije 1000 fiskalnih računa i šansu da osvoji jedan od 4 sjajna stana, kaže ekspert za marketing i nagradne igre Nebojša Krstić.
Prema nezvaničnim informacijama, oko 17 posto birača je nakon najave da će dobiti 1000 fiskalnih računa prešlo na stranu kandidata vladajuće koalicije.
– Ne interesuje me toliko šta će biti sa zemljom u budućnosti, ali bih želeo da povećam svoje šanse da dobijem jedan od ta četiri sjajna stana, kaže jedan od birača koji je želeo da ostane anoniman “u slučaju da dobije u nagradnoj igri”.
Viktor Marković
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.