U samo pola minuta prošli su put od raja do pakla: Izvučeni su kao dobitnici stana, ali je sreća kratko trajala

Izvor: Telegraf.rs, 13.Mar.2017, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U samo pola minuta prošli su put od raja do pakla: Izvučeni su kao dobitnici stana, ali je sreća kratko trajala

Porodica Bjelan iz Batajnice za samo pola minuta prošla je put od najvećih srećkovića do najvećih malera u Srbiji.

U izvlačenju nagrada u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", u direktnom prenosu na RTS-u, mala Vesna, ćerka Igora Rakočevića, iz gomile od četiri miliona koverata izvukla je kao dobitnicu stana u Beogradu Anastasiju Bjelan (16) iz Batajnice.

- Kada smo videli ime naše ćerke Anastasije na televiziji uz reči da je dobitnik stana u Beogradu, bili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << presrećni. Ali, sreća je kratko trajala - kaže Jelena Bjelan Ranković, majka devojčice čije se ime prvo pojavilo na ekranu.

Pola minuta kasnije komisija je konstatovala da računi u koverti nisu ispravni i radost u kući Bjelanovih se pretvorila u šok.

Printskrin: RTS 1

- Znate li vi kakav je osećaj kada u moru koverti izvuku vašu? Oduvek sam verovala da su nagradne igre prevara i samo smo jednom davno, kada su se skupljali bar-kodovi kafe, okušali u tome - priča Jelena.

Cela porodica pokušava da se doseti šta je moglo da bude sporno.

- U koverti su bili fiskalni računi za robu koju smo platili kešom, a ne karticom. Račun za koji svi mislimo da nije ispravan bio je dugačak i iznosa od 4.000 dinara, ali opet ne znamo šta je moglo da tu ne štima - u šoku je Jelena.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Dodaje da bi volela da dobije uvid u račune kako bi znala u čemu su pogrešili.

- Ne znamo kome da se obratimo i koga da pitamo šta nije bilo u redu. Konsultovaćemo se sa advokatima kako bismo videli šta možemo da uradimo po tom pitanju - kaže Jelena.

Zahvaljujući upravo grešci koja je utvrđena u koverti porodice Bjelan, ključeve dvosobnog stana u Beogradu dobila je Marina Grković iz sela Mesarci kod Debrca. Njen koverat je izvučen tek nakon trećeg pokušaja jer ni računi u drugom izvučenom kovertu nisu bili regularni.

(Telegraf.rs/Blic)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njena KOVERTA je izvučena ali ipak nije dobila stan! Evo koji račun je bio PROBLEM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2017

Anastasija Bjelan (16) iz Batajnice i njena porodica ostali su u subotu bez dvosobnog stana u Beograd u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi“, i to zbog samo jednog neispravnog računa..Naime, kada je došlo na red da se u studiju RTS dodeli stan u beogradskom naselju Braća Jerković, Anastasijina...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Nesuđeni dobitnici stana: Tražićemo objašnjenje

Izvor: Mondo, 13.Mar.2017

Anastasija Bjelan i njena porodica su nesuđeni dobitnici stana u Beogradu, jednog od pet, koji se dodeljuje u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi.”..Foto: Screenshot/uzmiracun.rs..U subotu je izvučeno prvih 117 nagrada. Iz bazena u kojem je bilo četiri miliona koverti izvučena je i koverta porodice...

Nastavak na Mondo...

OD VELIKE SREĆE DO ŠOKA Ova porodica je najveći GUBITNIK u nagradnoj igri sa računima

Izvor: Blic, 13.Mar.2017

Porodica Bjelan iz Batajnice za samo pola minuta prošla je put od najvećih srećkovića do najvećih malera u Srbiji...U izvlačenju nagrada u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", u direktnom prenosu na RTS-u, mala Vesna, ćerka Igora Rakočevića, iz gomile od četiri miliona koverata izvukla je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.