VUČIĆ O IZGRADNJI ZDRAVSTVENOG CENTRA: Biće najlepša bolnica, modernija od KC Niš i KC Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 19:22

VUČIĆ O IZGRADNJI ZDRAVSTVENOG CENTRA: Biće najlepša bolnica, modernija od KC Niš i KC Beograd

Veliki miting Srpske napredne stranke održava se danas u Prokuplju.

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se u Prokuplju na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" gde se osvrnuo na izgradnju zdravstvenog centra.

- Hvala što ste se uvek žrtvovali nesebično za otadžbinu. Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego što sam stigao u ovu halu, u kojoj ćemo isto morati da menjamo i svlačionice i toalete. Obišao sam zdravstveni centar u izgradnji, ioako sam mislio da je to Skadar na Bojani i da će to potrajati, biće najlepša bolnica, modernija od KC Niš i KC Beograd i to želim da svi znate ovde u Toplici. Za nekoliko meseci već ćete moći ćete da računate da u zravstcvenom centru lečite vaše bližnje, sa najmodernijom opremom - poručio je predsednik Vučić.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kisić i Vidović posetile desetočlanu domaćinstvo iz Ripnja: SNS želi da osnaži i ojača porodicu (FOTO)

Izvor: Blic, 12.Dec.2023, 16:21

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Darija Kisić i kandidatkinja sa liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane" Vesna Vidović, posetile su desetočlanu porodicu Vulović iz Ripnja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.