Pevačica na grobu pokojnog Mande ostavila predmet moćne simbolike - Mislila sam da ću izdahnuti kada su mi javili da je umro

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 14:46

Pevačica na grobu pokojnog Mande ostavila predmet moćne simbolike - Mislila sam da ću izdahnuti kada su mi javili da je umro

Bol ne prolazi!

Na današnji dan pre tačno sedam godina napustio nas je glumac Milorad Mandić Manda. On je izdahnuo na daskama koje život znače i to dok je igrao u dečijoj predstavi “Petar Pan” u UK “Vuk Karadžić”.

Čuveni Manda počiva u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a njegov grob danas je posetila popularna pevačica.

Zorana Pavić došla je na groblje sa crvenom ružom u rukama, kako bi odala počast preminulom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelju.

- Kada su mi javili da je Manda umro, bila sam u kolima i mislila sam da ću izdahnuti - svojevremeno je priznala pevačica.

- Sedam godina s one strane duge - napisala je uz fotografiju ruže i Mandinog večnog počivališta.

Inače, klasične, crvene ruže se nose na grobove onima koje smo jako voleli i za kojima osećamo veliku tugu. Ovaj cvet simboliše veliku ljubav, a shodno nameni i duboko neprevazilaženje gubitka.
Pogledaj vesti o: Milorad Mandić Manda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.