Nenad Okanović 4 meseca nakon smrti velikog prijatelja: Manda mi je bio drugi otac (FOTO,VIDEO)

Izvor: Story, 06.Okt.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Okanović 4 meseca nakon smrti velikog prijatelja: Manda mi je bio drugi otac (FOTO,VIDEO)

Deset godina nakon prve klape popularne serije "Selo gori, a baba se češlja", pala je i poslednja. U međuvremenu, napustili su nas Dragan Nikolić i Milorad Mandić Manda, čije uloge su obeležile ovo ostvarenje. Njihove kolege veoma je potresla iznenadna smrt glumačkih velikana, nakon čega su ipak smogli snage da nastave snimanje, ali im je dalje teško da o ovim tragedijama govore.
Pogledaj vesti o: Milorad Mandić Manda

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nenad Okanovic 4 meseca nakon smrti velikog prijatelja Manda mi je bio drugi otac (FOTOVIDEO)

Izvor: medio.rs, 06.Okt.2016

Deset godina nakon prve klape popularne serije "Selo gori, a baba se češlja", pala je i poslednja. U međuvremenu, napustili su nas Dragan Nikolić i Milorad Mandić Manda, čije uloge su obeležile ovo ostvarenje. Njihove kolege veoma je potresla iznenadna smrt glumačkih velikana, nakon čega su...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.