MANDA UMESTO BOSKO BUHA Peticija za promenu imena pozorista SLAZETE LI SE VI SA OVIM

Izvor: medio.rs, 20.Jun.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MANDA UMESTO BOSKO BUHA Peticija za promenu imena pozorista SLAZETE LI SE VI SA OVIM

U objašnjenju peticije se nalazi i to da je Manda za svoje pozorište izgarao kao upravnik i da pozorište treba da ponese njegovo ime

Nakon što je tragično izgubio život na sceni UK Vuk Karadžič, Milorad Mandić Manda ostaće upamćen kao upravnik pozorišta “Boško Buha” koji je za svoje pozorište živeo i želeo da se što pre renovira. Na internetu je pokrenuta i peticija da pozorište dobije njegovo ime.

Naime, profesorka Sandra Plazibat >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << pokrenula peticiju da ime Pozorišta “Boško Buha” promeni naziv u Dečje pozorište “Manda”.

U objašnjenju peticije se nalazi i to da je Manda za svoje pozorište izgarao kao upravnik i da pozorište treba da ponese njegovo ime.

- Poštujemo Boška Buhu, ali ima ljudi koji su u ovim vremenima zaslužili još jedan život. Život kroz nove generacije! – navodi se u detaljima peticije.

- Od vas sada prvi put čujemo tu informaciju i ne želimo ništa da komentarišemo - rekli su iz sekretarijata.

Napišite nam u komentarima po čemu ćete Mandu pamtiti i da li se slažete sa ovom peticijom.

(Tanja Milanović)
Pogledaj vesti o: Milorad Mandić Manda

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.