Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Okt.2022, 11:35

Trivić: Zbog izborne krađe ne priznajem rezultate izbora za predsednika RS

Partija demokratskog progresa (PDP) ne odustaje od tvrdnji da je kandidatkinja opozicije za predsednika Republike Srpske Jelena Trivić pobedila svog protivkandidata Milorada Dodika (SNSD), navodeći da se u izbornoj noći desila ogromna izborna krađa i prekrajanje biračke volje.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trivić: Zbog izborne krađe neću priznati rezultate izbora za predsednika RS

Izvor: Danas, 04.Okt.2022

Partija demokratskog progresa (PDP) danas je ponovila da je kandidatkinja te stranke za predsednika Republike Srpske Jelena Trivić pobedila, ali da su se tokom noći desile izborne prevare koje su dovele do toga da Dodik ima bolji rezultat.

Nastavak na Danas...

Trivić: Zbog izborne krađe ne priznajem rezultate izbora za predsednika RS

Izvor: Danas, 04.Okt.2022

Partija demokratskog progresa (PDP) ne odustaje od tvrdnji da je kandidatkinja opozicije za predsednika Republike Srpske Jelena Trivić pobedila svog protivkandidata Milorada Dodika (SNSD), navodeći da se u izbornoj noći desila ogromna izborna kraša i prekrajanje biračke volje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.