Izvor: Cafe.ba, 23.Jan.2017, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarc-Šiling: SAD zbog Kosova nisu uvele Dodiku sankcije 2006.

Bivši visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Kristijan Švarc-Šiling ocijenio je da su Sjedinjene Američke Države (SAD) trebale mnogo ranije uvesti sankcije predsjedniku RS Miloradu Dodiku te da je iznenađujuće da su se sada konačno odlučile na to, budući da je on to tražio još u vrijeme svog mandata.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Švarc-Šiling: SAD su trebale mnogo ranije uvesti sankcije Dodiku

Izvor: Blic, 23.Jan.2017

Bivši visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Kristijan Švarc-Šiling ocenio je da su Sjedinjene Američke Države (SAD) trebale mnogo ranije uvesti sankcije predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku te da je iznenađujuće da su se sada konačno odlučile na to, budući...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.