Srpska privržena Dejtonskom sporazumu

Izvor: RSplaneta.com, 08.Dec.2010, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska privržena Dejtonskom sporazumu

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prenio je danas šefu diplomatije Izraela Avigdoru Libermanu da je RS privržena Dejtonskom sporazumu i onome što je izvorno odredio u BiH. Dodik je rekao da je Libermana upoznao o aktuelnoj političko-ekonomskoj situaciji u RS, BiH i regionu, te o mogućem razvoju situacije u vezi sa eventualnim ustavnim promjenama u BiH. On je prenio da RS uspješno provodi izborne rezultate i da je zainteresovana da na nivou BiH to bude okončano u optimalno mogućem roku.

Nastavak na RSplaneta.com...






Povezane vesti

Dodik: RS poštuje izvorni Dejtonski sporazum

Izvor: S media, 08.Dec.2010

Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik je posle razgovora sa šefom izraelske diplomatije Avigdorom Libermanom o aktulenoj situaciji u RS i BiH, istakao večeras da ga je upoznao da je RS privržena izvornom Dejtonskom sporazumu...Bilo je reči, kazao je Dodik, i o mogućem razvoju situacije...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.