Izvor: Blic, 12.Nov.2016, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDS oštro osudio ponašanje predsednika RS: Dodikovo formiranje “crne knjige” je fašizam

Srpska demokratska stranka (SDS) ocenila je alarmantnim obraćanje lidera SNSD Milorada Dodika na stranačkom skupu sa novoizabranim načelnicima.

U saopštenju stranačke Informativne službe navodi se da SDS osuđuje Dodikov poziv Vladi Srpske na nesaradnju sa gradovima i opštinama u kojima su na vlasti opozicioni načelnici, kao i "najavu pravljenja crne knjige".

Iz SDS pitaju šta to Dodik i SNSD >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nude Republici Srpskoj i gdje ta politika vodi, te "da li je Srpska posljednji bastion totalitarizma koji se danas može porediti i sa Severnom Korejom".

SDS očekuje da ih Dodik ubedi da je zaista predsjednik svih građana, kako mu to nalaže ustavna pozicija, i da tek tada može da poziva SDS i njenog predsednika na razgovor.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.