Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2018, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešić: Ubjedljivo vođstvo Dodika i Cvijanovićeve

BANJALUKA - Na osnovu šest odsto ukupno obrađenih glasova, kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik ima više od 23.000 glasova, a kandidat Saveza za pobjedu Mladen Ivanić oko 15.000, rekla je večeras Srni šef Medija tima DNS-a Lejla Rešić.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PDP: 54,6 odsto glasova za Ivanića, Dodiku 44,1

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2018

BANJALUKA - Lider PDP-a Branislav Borenović izjavio je večeras da, na osnovu obrađenih 20 odsto biračkih mjesta, na 53 biračka mjesta kandidat Saveza za pobjedu Mladen Ivanić vodi u odnosu na kandidata Koalicije SNSD-DNS–SP Milorada Dodika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

I Dodikov i Ivanićev izborni štab tvrde da vode

Izvor: B92, 07.Okt.2018

Iz izbornih štabova Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i Saveza za pobedu večeras stižu kontradiktorne informacije...Prema tim informacijama u trci za srpskog člana Predsedništva BiH vodi Milorad Dodik, odnosno Mladen Ivanić...Portparol SNSD-a Radovan Kovačević rekao je da je obrađeno...

Nastavak na B92...

SNSD: Obrađeno više od 70 posto glasova: Dodik će uskoro proglasiti svoju pobjedu

Izvor: SandzakPress.net, 07.Okt.2018

Na posljednjoj konferenciji za novinare Saveza nezavisnih socijaldemokrata u Banjoj Luci saopćeni su rezultati koji govore da će Dodik uskoro proglasiti pobjedu za člana Predsjedništva BiH. Prema posljednjim podacima koji su stigli iz SNSD-a, u Banjoj Luci saopćeno je da na osnovu više od 72 posto...

Nastavak na SandzakPress.net...

Ivanić: Dodik ima 30.000 glasova više

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2018, 00:24

BANJALUKA – Mladen Ivanić, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH, rekao je da je prema podacima koje ima na oko 500.000 glasova Milorad Dodik ima 30.000 više.

Nastavak na Nezavisne Novine...

CIK BiH potvrdio: Pobeda Dodika u trci za srpskog člana Predsedništva BiH

Izvor: Blic, 08.Okt.2018

Prema do sada obrađenim glasovima Milorad Dodik  je osvojio  55,15 odsto glasova građana, a Mladen Ivanić 41,98 odsto.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.